fast

Vi fastna nyss!! Kul. Vi var ute i en kvart och till sist fixade de in oss. Dagens adventure!

rekord!!

Nytt peronligt rekord!!! Jag cyklade till skolan idag, som vanligt, men idag tog det 5 min och 25 sekunder!!! Nu ska fysiklektionen starta.

Alltid lika kul att vakna till Calles Walk...

Alltid lika kul att vakna till Calles Walkning in Memphis. Dock inte lika tired som senaste dagarna, vilket e bra, men ganska dead! Valborgafton idag! Jag fattar inte riktigt denna helg, eller vad det nu e. Jag ska va med kompisar och ta det superlungt, typ film och mys. Can't wait!! Idag har jag trafikantredovisning om "Hur avgaser paverkar oss". Kul. Eller? Nej. God morgon folk! :D


tattoo

Så min moder kom hem med var sitt tuggummipaket (typ nån "junior" sort) till mig och min bror. Det fanns en tatuering per tuggummi och det fanns 5 st. Säger bara att det är supercoola! Jag vet inte riktigt varför jag valde att sätta en på sidan av nacken (!) och ha skola imorgon... hm.  jag gillar verkligen greken, som sitter på nacken. Jag får lite gamla stilen på OS av den.
Men DDD-filmen var... lite förutsägbar, men man kan inte riktigt sluta tänka på det så jag gissar att den gjorde som den skulle. Det var typ det enda vi gjorde i skolan idag. Sen gick vi till sjukhuset och hälsade på Daniel som blitt längre tack vare läkaren (typ 6 cm). Han skulle få åka hem idag tror de, men han måste vara hemma (inte i skolan) i några veckor... Kul för honom.
Jag har nationellt prov imorgon, engelska b. Jag har inte riktigt börjat titta på de "formella" orden än, men det kmr nog sitta imorgon när jag vaknar.
Så glömmer vi inte att se på Grey's och De kallar oss roliga (ikväll med Petra Mede) ikväll!!

morgon

Jag har allvarligt talat inte haft problem att stiga uppi typ 2 veckors tid, men självklart ska jag ligga som en kall klump tills jag inser att jag borde stiga upp...
Idag ska vi se en DDD-film som "kan vara mkt jobbig att se". Jag vet inte, men det verkar lite overdramatised. Jag hoppas dock att jag har fel.
Btw, jag vaknade mitt i natten och var i superbehov av en toa, men eftersom jag var too tired sket jag i det. Skulle jag inte gjort. Kan knappt vackla upp ur madrassen nu.
GOD MORGON folk!

mes

Hur mesig/lame/stadsbo får man vara?!?! Jag blev seriöst rädd för denna lilla gröna insekt som kom alldeles nyss. Usch för kryp o insekter!!

men nytt..

kapitel blev det också. Här kommer lite genetik fast ur ett kemiskt perspektiv typ. Kanske blir det bättre?

metabolismens ena del...

hur kul kan egentligen katabolismen bli egentligen?? *sarkasm*

redovisning # 2

Ok fick just informationen om att redovisningen inte blir av idag, utan on friday! Denna underbara fredag som lockar till fest. Eller, a...

redovisning

vill inte. kan inte. Snart e det min grupps tur. E detta slutet? Nej. Jag e inte nervouse. Detta kmr rulla alldeles bra. Ingen motorstopp. Hm... Vad tycker vi om min inre dialog?? :D wihuu! Mkt understandable.

söndagsångest

åå, varför ska denna ångest alltid komma??? och vad hände med "don't worry about things that are yet to come"?
men positiv nu... historia.. trafikant... jason derulo - in my head ;)
mer kmr...
M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0