migrän och övningsköra

Hej ni. Jag är helt död. Skulle ju egentligen jobba idag, men nej då vaknar jag med århundradens migrän!! nu tror jag att jag har fått kontroll över den ialla fall. Den första hjälpte inte ett dugg, men sen kom jag på att vi har Eeze hemma, så jag tog de två sista. nu borde det hjälpa. Orkar inte ha migrän!! Det är helt fantastiskt jobbigt. hela kroppen bara stänger av. 

Nu vill jag äta frukost och fortsätta tycka synd om mig själv. Det ska göras till låten; When you tell the world you're mine - Agnes & Björn Skifts


vad händer??

Mycket har hänt efter att sommarlovet startade, tror jag, men jag kommer inte ihåg så mycket av det... hm (PS. nej, jag har inte varit full) Bland annat så har mamma o pappa haft 21-årig bröllopsdag (jag köpte rosor som tydligen var samma sort som mor hade i hennes bröllopsbukett) vi har grillat massa (love love love) Jag fick min mobil tillbaka, jag har hängt en kväll med "Familjen", jag har firat Tamina som tog studenten och fyllde 19 år (den 15 juni) och jag har suttit en massa vid datorn, sett på TV o film och bara slappat.


Mor & Far



Middag (grillat) som var supergod!



B-day party hos Tamina!






"Familjen" träffades hos Karolina!

Kajsa kände sig sjuk så hon fick ta tempen, som för övrigt var mycket skum.


Bea tittar ut över Roxen och söker efter fåglar. 


Sandra gör... a jag vet inte riktigt vad det är hon gör. Karro syns också med i ett litet hörn.



Så där kom min lilla update om vad jag har gjort... 

Imorgon börjar jag jobba (Feriearbete) på Gröna Gården - ett ålderdomshem vid Hotel Ekoxen i Linköping. Spännande minst sagt...

Ikväll ska jag se på Sex and the City 2!!!!!!!!!!!!!!! I'm so excited. I just can't hide it!!! Jag har skyhöga förväntningar eftersom den första filmen var superbra! 



Bild 1
Bild 2


nyser

Jag har nysit hela morgonen på grund av pollenallergin. Lite smått irriterande. 

Jag pratade nyss Med Tamina i ca. 45 minuter. Mycket trevligt tycke jag. Jag ska till henne på fredag för lite b-day party

Jag vaknade btw kl 7 typ och låg kvar o halvsov till typ 8 och gick upp o åt frukost och zappade mellan svt:s morgonprogram och 4:ans. Hörde då att Ola och Kayo skulle sjunga på The Wedding. Kul för dom, hovsångare och hovsångerska. :) Alexander vaknade 11,10!! oj oj oj säger jag bara. Nu ha han satt på "Absolut Sommar". Mysigt värre. 

Mina ögon börjar klia, dags för nästa dosen av ögondroppar tro?

Städa ska också bli gjort idag. Och så lovade jag Tamina att hitta på något. Det ska jag också ta itu med.


breakfast



jag gjorde faktiskt en supergod frukost idag som jag så blogg:iskt fotade... (och döpte om bilden till "breakfast 6-15-10" så att jag nån gång i framtiden kan kolla på vad jag åt för frukost just denna dagen)

Innan frukosten och precis efter att mor hade smugit ut för att gå till jobbet gick jag upp och sprang för en gång skull. (Det har jag dock ingen bild på, men ni får tro på mig helt enkelt)

that party last night

Vad sjutton händer?!?!?!?? INGET! It drives me crazy. Just saying.

Nu ska (med betoning på "ska") jag se på Valentine's Day. Jag vill (med betoning på "vill") att den ska vara bra. Jag borde (med betoning... wtf ni fattar) borsta mina tänder, så jag gör nog det nu.

Bye bye bloggen (not 4ever alltså)

Ny vecka

Nu är det officiellt sommarlov. Ny vecka, grått väder och bara bror och jag hemma. Min urinblåsa spricker snart och min mage skriker efter mat. Dags att gå upp?

alone time





Jag och Kjell. Det är en bra duo. Speciellt om jag sitter för mig själv med en Mocha LatteEspresso House. Alla bör läsa Kjell av Kjell Eriksson. Den är jättebra. Rolig, sorglig, lättsam, inspirerande. 

Det var relativt tomt inne (desto mera folk på uteserveringen) så jag satte mig inne. Det var nog det bästa jag gjort på länge. Ca en och en halv timme för mig själv. Skulle kanske behövt mera tid, men nu bär det av till Aronssons för lite försent studentfika/mat/vad de nu blir för något. 

Jag seriöst svettas med kavajen på mig... Jag vill inte ta av mig det... Trivs i den, men samtidigt vill jag gärna ha en ny. 

För att sammanfatta dagen då;

We make the sun shine in the moonlight
We can make the gray clouds into blue skies
I know its hard
But baby believe me
That we can go

Nowhere but up
From here
My dear
Baby we can go nowhere but up
Tell me what got to fear
We can take it to the sky past the moon through the galaxy
As long as you're with me
(...)
We can go nowhere but up

(Up - Justin Bieber)

Nu ska vi åka snart och bror vill sitta vid datorn nu innan... Bye!

no talking, please

Idag är det en dag då jag helst skulle vilja stänga in mig på mitt rum med en laptop utan att behöva prata med någon...

1) Det går inte i detta hus, då jag ändå kommer att störas och irritera mig på minsta lilla.
2) Min laptop är sönder och kan inte ens startas.

Alla som ser mig borde ducka eller springa så långt bort som det möjligtvis går... Jag drar i alla fall ner till Espresso House för att försöka make my day better. Om ni vill kan nu ju komma, jag lovar att inte äta upp er, eftersom att jag kan knappt äta något utan att mina nerver skriker av smärta. 



Sunday morning

godmorgon världen därute!

I min ensamhet sitter jag gär, dricker kaffe och ska duscha snart. Efter det blir det film. New York, I Love You är på gång. Jag såg typ halva för ett tag sen, så nu är det väl dags att se klart det.

Jag längtar förresten som sjutton till på onsdag. "Varför?" undrar ni då. Men det ska jag tala om för er;
Grey's Anathomy säsongsfinal!! Vad kommer att hända?? Om ni har sett det, så spoila inte!!

the voice/youtube

OK. Såhär ligger det till. Jag är död, har lite ont i huvudet, är proppmätt och har två bajs-blåsor i munnen. AAHH!!

Vi var ju hos Tina & Johan idag (faster) som fyllde the big 4-0.  Det var trevligt och mycket lyckat, men man blir ju så förbannat trött. HU hu hu... så körde jag hem också... missnöjd är väl ordet som passar bäst in om det, så vi behäver kanske inte prata mer om det. 

Huvudvärken tror jag kommer från att jag sovit för länge, för jag har haft den hela dagen (plus att jag har varit lite yr hela dagen också. E det bra?). 

Ätit ordentligt har jag i alla fall gjort, eller kanske inte frukosten men lunchen blev ordentlig och så åt jag nyss tacos med the Family.

Munblåsor... behöver jag ens säga nått om det?? OK, lite: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej, nu blir det mera internet och sen blir det nog en tidig kväll. Måste flika in med att jag inte riktigt fattat att det är sommarlov än. Så stort är det i mitt liv. :)

lördag



6.23 vaknade jag. Trött som tusan, men kunde inte somna om. Jag sms:ade Tamina och Daniella och sen kunde jag somna igen. Vaknade av att bror knackade på dörren och skulle hämta en iPod-högtalare. Nu är han på Tinnis eller i simhallen (inte riktigt säker) och mamma gick nyss ut till rydskogen för att gå med stavarna (stavgång:a?).

Jag finner ett lugn i mig som känns lite som en traditionell svensk sommarvisa, det är bara för dig att välja någon.
Igår var en hektisk dag, många tog studenten och vi sprang runt på mottagningar. Jag blev för mätt för mitt eget bästa och samma känsla har jag nu, då jag åt upp min kladdkaka från i torsdags till frukost. Det kanske inte ar det smartaste valet i mitt liv, men I'm learning! 

Jag ska till Tina & Johan och fira deras födelsedagar med släkten kl. 13.00.
Back to the Internet!!

god morgon




Hej på er!

Idag när jag väl var frisk och beredd på att möta den näst sista dagen av skola som elev i klass Nv2E så blev denna dag "inställd". Jag vet att jag borde bli glad, men det är ju faktiskt inte ens bra väder ute. Vad ska jag göra?? Det var i och för sig en du fråga eftersom jag ska skicka in "historiagrejen", engelskaprojektet och matteuppgiften, så det är väl bara att sätta igång och få det sista klart då. 

Annars då, undrar ni säkert. (I wish) Jo, jag vaknade vid typ 10,11 och gick upp och gjorde mig två toast och satte på Ugly Betty och Cougar Town som jag spelade in igår när jag såg på MTV Movie Award 2010 istället. Oj, vad jag rös när Sandra Bullocks karriär visades i en ihopklippt liten minifilm. Hon är helt fantastisk. Jag kommer ihåg när jag var besatt av Miss Secret Agent och den underbara repliken: "Hey! I'm gliding here!" Oj, det är bara oförglömligt. Jag sitter här och skrattar för mig själv. Just a littel bit pathetic. 

Jag såg också på vädret igår att det skulle regna och vara typ +16 på fredag (studentdag). Not fun!

Men nu ska jag återgå till skolarbete (och typ njuta av det lilla som finns kvar, I guess). Ha det bra!!



bilder från bal #3


Amanda, Tamina och jag.


Bal


Josefin med danspartnern Joakim.


Jenny & Peter.


Helene med danspartner.


Johanna & Jimmy.


En annan variant på Johanna & Jimmy. 


Jenny hoppar in i bilen.


Helen i trädgårdsföreningen.


Jenny & Peter.



Det var allt från årets tre (två om vi bara räknar med de jag gick på) baler. Fina som tusan var de och jag längtar, tro det eller ej, tills jag ska dansa.

sjuk

Min mage vill inte längre. Den säger verkligen ifrån. För vad vet jag inte men just nu bryr jag mig inte. Jag mår illa! Det bliv förvisso bättre efter jag spydde (förlåt om ni är lite känsliga) men ändå.

Jag missade ännu en gång historia- och engelska redovisningen, men jag får väl skicka in nått skriftligt till lärarna så att de vet att jag inte bara skiter i det. 

Jag har feber också, sa jag det? Inte mycket men lite grann. Jag kan få det titt som tätt. Nån som vet vad det beror på?? Jag blir i alla fall otroligt störd på det eftersom det bara är lite feber. 

Hur är er dag då? Mår alla bra? Peppade på sommarlov?


Never Say Never - Justin Bieber ft. Jaden Smith

anna bergendahl

Oj oj oj vad underbar Anna Bergendahl är! Det är ju helt sjukt. Och så ska hon ta studenten på fredag... och har precis startat sin Sverige-turné. Busy woman. 

Jag har btw bränt mig... inte kul. 

Nu har jag en paus från mitt historia/engelska-pluggande. Det är booring tycker jag.

-

Jag är hungrig. Sugen på att vara myndig finns också med bland känslorna.

Anna & Tony m Familj kommer hit lite senare och så ska vi grilla. Jag är verkligen hungrig. Jag tror att jag ska ta Digestive innan maten. 

Balen var jättefin och alla var jättefina och vi fick till och med smaka jordgubbar och en klunk mousserande (felstavning?) jorgubbsvin. Haaa. Jag blir trött och supergrinig om jag inte får mat. Det är inte så bra för min omgivning. 

Jag måste även plugga in i det sista. Ja, de säger ju att det är då man känner som mest hur värt sommarlovet verkligen är. Men, men. Nu är det inte lika kul ska gudarna veta. Absolut inte!
Bilder från bal och picknick kommer lite senare, typ kanske imorgon om vi har tur. Och en video på hur dansen till "Gold und Silber" såg ut. Jättevacker.
;)

baldag nr 3

Idag smäller finalen av tre balhelger av i Linköping. Det blir min andra och sista bal idag, starring Jenny & Peter, Daniella & Jocob, Johanna & Jimmy och kusin-Josefin etc. 

Jag tror faktiskt att jag ska dra ner och titta på plåtningen på Jenny & Peter innan. Kanske. Men först måste jag fixa i ordning mig... ducsh, raka benen, smörja in mig, fixa håret och lite (lite) smink... tror nog att jag ska hinna på mindre än en timme. 

Den obligatoriska grillningen är självklart med på ett hörn ikväll/eftermiddag.

Simma

Godmorgon på er alla. Kl är 6 min över 6 och jag ska käka någont snabbt och sen ska jag dra ner till simhallen och Tinnis för att simma lite innan skolan. Senare idag ska jag även till läkaren och fixa något med mitt knä. Det blir minst sagt spännande. Nehe, nu borde jag gå upp innan jag somnar om. :)

Frukosten idag blev äten ute. Sen blev det mössa till skolan.

Otroligt trött är jag också. Idag är en skitdag. Jag måste rehabträna. Usch!! Sen blir det tandläkaren och vidare hem för kemiplugg. Kul dag. NOT!

RSS 2.0