paus

Bara för att jag gör vad som helst för att slippa plugga så hittade jag steg-för-steg till pausunderhållningen som var under Eurovision Song Contest i lördags. Jag tycker verkligen att det var en super-duperbra idé norrmännen hade. 

Så här kommer en länk till er så att ni alla kan lära er.

http://biancaioslo.blogg.se/2010/may/lar-dig-dansa-eurovision-flash-mob-dance.html

Nu borde jag verkligen ta tag i mitt pluggande (och mitt liv för den delen) så vi höres!

my morning.

Denna dagen har inte riktigt gått som planerat. Jag vaknade kl 7 av låten My heart is yours och upptäckte ganska snart att min huvud höll på att explodera. Minsta lilla rörelse kändes som en vulkan som just förberett sig för ett utbrott. Mor min kom upp med en kyldyna och tablett och jag somnade om.  Sen vaknade jag igen runt 10 (har sovit i ca. 12 timmar). Fortfarande migrän men mycket mycket bättre. Usch på allt just nu! Missade engelskapresentationen också. Men som vanligt kan låtar göra mig gladare... Här kommer Kanadas svar på "We are the world, 25 for Haiti". Den heter Wavin' Flag. Riktigt bra!



Skål till en ny vecka och ett steg närmare sommarfriheten!

aaaoo!

Jag har ont i magen. Kvinnan på apoteket sa att det var typ halsbränna/magsår... låter kanske allvarligare än vad det är kan jag tycka, men det gör mycket ont ibland kan jag säga. Som nu. Nu har jag ont. Men det kommer gå över snart, tror jag. Hoppas jag. Det brukar det göra. 

Men för att lätta upp stämningen lite i detta inlägg så kan jag ju berätta om min senaste besatthet (kanske lite överdrivet, men i alla fall). En låt som det nyligen har kommit en musikvideo till och heter Bed Rock av Young Money. Jag skäms lite över det, men whata hell (förlåt för ordvalet!). Ha kul!!

Här kommer i alla fall videon (och låten =D). Enjoy!

< br />

Gårkvällen

Hejsan vänner o bekanta! Jag orkar inte skriva ett helt inlägg om vad som hände igår och eftersom att bilder säger mer än ord ska ni få se en lite video om vad som försiggick hemma hos mig igår. Videon ser ni HÄR.

resterande av helgen [snabbspolning]

Jag vet att jag borde sköta om min blogg lite bättre och jag har egentligen ingen ursäkt för varför jag inte har gjort det... Men nu kommer i alla fall resterande av min helg.

Lördag 22/5-10

Abiturientbal: 

Så här entusiastiska var jag och Alexander.


Alexander uppträdde som aftonens fotograf (tillsammans med Peter).


Jag var uppklädd som aldrig (okej, sällan) förr. Ser ni hur mitt hår bara hänger där som en död flygande ekorre. 


Uttåget var superfint och långt, men det bästa var att de tajmade allt så perfekt. Mer bilder från balen hittar du här.


Abiturienter och deras nära o kära. 


Efter att vi sett hela bal-kalaset live så cyklade vi vidare till Trädgårdsföreningen för att titta på när de andra äter jordgubbar, för att citera Alexander.


Senare blev det grillning och häng med Jenny, Alexander, Johanna och Jimmy. 


Kvällen slutade med att vi såg en luftballong över oss som vinkade glatt ner rill jorden. Vi vinkade hysteriskt tillbaka. 



Söndagen har jag inte så mycket minne av, så jag antar att den inte var så intressant.

bad update

Oj, vad jag inte uppdaterar bloggen bra. Men nu hinner jag inte, ska samtala med syv:en om att byta ut en kurs. Fun fun. Sen ska vi leka biologer/scouter. Inte lika kul, men det blev en slapp dag iaf. En till dvs. Ha det kul idag och sommarlovet kommer mot oss med stormsteg. Watch out!

söndag

Denna helg har bjudits på mycket roliga saker. Det började med att i fredags åkte mor o far till Göteborg för att far skulle springa Göteborgsvarvet på lördagen. Bror skulle iväg på en universitetsfest och jag var hemma själv (skönt!) och njöt harmoniskt. Jag bestämde mig för att grilla kyckling och äta pesto/ostspagetti till. Sen slog jag mig ner i soffan, vinklade TVn direkt mot mig, hade poppat alldeles för mycket popcorn till mig och fixat med SodaStream-cola och kom på att något saknades, förutom en film det vill säga. Snabbt sprang jag upp och hämtade mitt täcke och min kudde och gosade ner mig i soffan än en gång. Filmen för kvällen blev Manhattan regisserad av Woody Allen. Mycket mycket mycket bra film. 

Nu ska jag äta. De kommer mera info om min helg med bilder senare. ;)

what!?!

Jag är totalt chockad. Tamina eller nån annan som ser på Gossip Girl (och har sett det senaste avsnittet) what the fuck just happand!?!?!?? I'm speechless och typ helt förlamad. Om ni inte hat set det än ska jag ite spoila, men oj oj oj varför ska allt hända för? Det kommer inte bli samma sak som förut om det är så jag fattar det. usch till manusförfattarna!!

realia: USA

Ok, I'll take this little thing in English just because I am reading about the American political system and finds it very boring. Next thing to read is about the American education system. Even more boring. On Monday I will have att presentation on this whole realia-thing. I really doubt that anything I'll say is going to be new to anyoone, but it's not my idea to have att realia on different countries.

I read Cimon's blogg and found his conversation with Michaela extreamly funny. I thing that says more about how fun I have rather than how funny the converation really was.

But I'm going to watch the latest Gossip Girl episode now and skip studyong about the US. Hopefully thats not a too bad idea. ;)

Have a nice warm day everyone!! I LOVE it!

allergi

Ok, min pollenallergi uttrycks nu. Why! Kan man fixa bort allergier?? Svart ngn!

long time no see

Så äntligen kommer ett nytt inlägg. Jag tänkte berätta lite vad jag har haft för mig under Kristi himmelsfärd-helgen. Det började med torsdagen och på kvällen/natten såg jag och min bror Underbara Älskade. Den var suuuperbra och ja, jag grät en del också.

Sen när jag vaknade på fredagen med århundradens migrän. tog tablett men det hjälpte inte, men sen efter ett tag och 2 st [is] gick det över och Jenny kom över. Vi såg en film som hon fått av sin bror i födelsedagspresent, My Sassy Girl. Den var minst sagt underlig... inte att rekommendera. Sen kommer vi till lördag. One Way i trädgårn'.  Och vilket väder!! Härligt.


Tamina var med... hehe


Jenny med... (snett jag vet)


Taminas snygga väska.


Förtäring.


Dålig bild, men det var en eldshow på kvällen/natten.

Det var allt från mig denna gång. =D



toalett


Nyss (typ) hemkommen från Therese och gissa vad det första jag gjorde var.... toaletten! Varför kan jag inte ta mig i kragen o bestämma mig för att gå på en toalett som inte befinner mig i det hus jag bor i?? När jag och Jenny cyklade hem konstaterande vi att båda var superkissnödiga. Men trevligt var det ialla fall, mycket smakrik också.
I övrigt har hela dagen varit ganska död. Jag vaknade 6,43 am (ja, jag kommer ihåg den exakta tiden jag vaknar på) och konstaterar att det vore skönt att bo själv nu, kunna sätta på musik och bara glida runt... [Jag har också kommit på att jag överproducerar "..."-grejen] Men tyvärr gör jag inte det, men jag fick nöja mig med min iPod. Sen förstår ni, sen efter jag käkat frukost och sett på det nya Gossip Girl avsnittet bestämde jag mig för att gå en promenad. Det regnade inte så mycket, men när jag kom hem!! Min mössa hade nog dubblat i vikt av regnet, mina converse var ganska fuktiga milt sagt och min jacka var genomsur. Sen började, ingenting. Att få tiden att gå är inte jätteenkelt om man heter Madelene Bojestig kan jag meddela er. Jag såg lite på My Life As Liz mtv.se och kollade bloggar (samma om och om igen). Jag rekommenderar verkligen My Life As Liz.

out and about

Idag har det hänt mycket kan jag säga. Skola (mycket långtråkig labb bl.a.) och sen skulle jag träffa bror min på stan så jag satte mig och pluggade lite på Espresso House och avnjöt en Mocha Latte. Men bors kedja hoppa (bland annat...) så han blidde lite sen, men det innebar mera tid till min matte... hm. Sen gjorde det vi skulle efter att Alexander hade berättat om hans motgångsfulal dag. Efter nån timme eller så kommer Jenny och Johanna och joinar. Mycket trevligt. Johanna berättade att hon hade fått körkort i måndags som jag totalt missat, FÖRLÅT! Men Grattis Johanna!! Nu ska jag käka (igen, haaa??)... en lite jobbig situation jag befinner mig i... Men nu ska jag gå. Love /M

LISTA

Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen men nu smäller det. Såg på Michaelas blogg att hon hade gjort en lista om typ whatever så jag tänkte att det vore kul att göra likadant... så here it is;
- 10 FAVORITER
Färg: svart
Mat: varierar, men typ snabbmat och vadsomhelst med avocado.
Band: omöjligt att svara på
Film: shutter isalnd, ps. i love you, the holiday, ocean's-flmerna, life or something like it etc.
Bok: Skynda att älska - Alex Schulman och Influence - Ashley & Mary-Kate Olsen
Sport: Fotboll, ishockey, baseball
Årstid: sommar
Veckodag: beror på vad som händer
Glassmak: Ben & Jerry - Bohimian Rasperry
Tid på dygnet: oj, beror å vad som händer och med vilka och mitt humör...
- 9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: irriterad + inre stress (finns det??)
Smak: Vitamin Well Care (röd grapefrukt)
Kläder: Strumpor (nike), Jeans (hm), Trosor (björn borg), bh (kappahl) tröja (random/vene)
Bakgrund: iPod on shuffel
Nagellack: inget
Tid: 16,53
Omgivning: datorrummet... bah
Irritationsobjekt: hemtelefonen, den bländande powerlampan på högtalaren.
- 6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: nej
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: nej
- 3 PERSONER
Du kan berätta allt för: oj, mina vänner.. fler än 3
Du tycker om: Definitivt många fler än 3
Du inte gillar: hatar sånna frågor
- 2 VAL
Kaffe/Te: kaffe
Vår/Höst: höst
- 1 önskan:
Att biologi A-kursprovet gick bra...


halva delen kvar av det nationella provet i engelska!


Bella

Jag hatar debatter och argumentationer. Vet inte varför men jag blir typ uppriktigt upprörd och psykiskt instabil av det. Men trots det har jag sett på denna debatten;
http://svtplay.se/v/1990185/debatt/del_16_av_17__tisdag?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1990185/sb,p104688,1,f,-1
Det är ett måste att se den! Ge 28 minuter till en bra debatt.
JAG ÄR OERHÖRT STOLT ÖVER VÅR GENERATIONS ISABELLA LÖWENGRIP!!

NKPG

Nu e jag tillbaka i skolan igen. Seg och har ont. Yesterday var upp och ner. Wettexfabriken var otroligt ointressant och det stank verkligen. Sen kom ju jenny och alexander. Det blev genast roligare och det blev mkt mera roligare efter att jag fick mat - pizza. Fame var allt en mkt bra musikal. Mycket mycket mycket bra!! Otroligt bra insats alla medverkande. Sen sprang vi, men missade pendeln hem och fick vara i NKPG i en timme extra till den andra pendeln kom. Jag fick mycket verkligen superont i mitt ben. Aj! Usch! Not funny att all!!! Snart ska jag ha mikrobiologi, sen matte och sen utvecklingssamtal. Usch till allt.

roadtrip

Idag ska det ske. NKPG!! Oj oj oj vad kul vi ska ha det. Wettex blir minst sagt en upplevelse som jag kommer ha med mig hela livet. Famw, can't waite! Woohoooo!!!

puke

Jag vill spy. Min mage vill inte leva med mig tror jag. jag vill ha medlidande...

away away owha

In my head I see you all over me, In my head it's going down!!
Oj, vad musik kan få en på bra humör. Snart bär det av till Kristofer och "The Hurt Locker". Jag har en del förväntningar på den filmen. (Btw, mina armar är supertorra och jag hittar ingen lotion hemma. Det gillas inte av ägaren kan jag meddela)
På tisdag ska jag till Norrköping. Först ska jag på ett studiebesök på Wettex-trasa-grejen och sen ska jag se på Fame starring Mathilda och Rebecca bl.a. med Jenny, Alexander och kanske Karin. Det har jag mycket förhoppningar på. Jag såg den nyinspelade (nyasteinspelade) filmen och den var riktigt bra.
Min mobilkamera fungerar igen. Kärt återseende.
Idag lagade jag mat. Det blidde Pestokyckling med pasta. Bror blev förälskad i peston. :P
Nu ropar bror att vi måste gå. Ses senare!
Ps. Dagens bästa låttips är... (märker ni hur förväntningarna höjs mer och mer?)...;
Who wants to be alone - Tiesto ft. Nelly Furtado



blah blah blah

Jag sitter med mina iPod-lurar i. Hungrig men det finns inget gott hemma. Mor och far ska till Tornby och handla. Jag och bror ska se Desperate Housewives season 1 episode 18 till kanske 20. Love it! ;ag vill btw att Cimon ska uppdatera sin blogg! Det var ok yesterday, lite boring tills typ 10. Fast vid typ 10 var vi alla typ svinsega/tired. Haha kul, men det blev eb film ialla fall: Not Another Teen Movie! Den var helt ok. Jag gillar parodier! :D Godmorgon folket!!

RSS 2.0