Fuck You

So fuck youuuuuoouou. Älskar Cee Lo Green's låt Fuck You. Den är så sjuukt bra. Älskar också att den är superkontroversiell i hemlandet (låtens alltså). 

Annars försöker jag göra körkortsteori-testprov (Var tvungen att lägga in ett bindestreck där. Det blev så långt ord annars. För långt). Det går ju sådär. Det tar typ en kvart att få fram "nästa fråga" och det är 70 sådana. Jag dööör!

På torsdag ska klassen på studiebesök till US. Vi ska se en riktig hjärtperation. Jag förvämtar mig Christina från Grey's Anatomy. 

Imorgon ska jag, bror och troligtvis många fler till nationernas Hus och beundra Jenny Abrahamsson (tror jag hon hette). Hon sjunger superfint och det kommer nog bli supertrevligt. 

BTW, är det någon som vet om man kan inhandla skal till iPod Touch? (iPhoneskal passar inte.)

MIN STRUMPA!!

Bror kom springandes med min strumpa i högsta hugg. 



Tack!

gff

Då var det kanske dags att ta tag i bloggandet igen då... 

Idag tänkte jag och bror dra ner till stan och inhandla stickor och garn till honom innan faster med familj kommer kl 13,00. Det hinner vi. Bara så ni vet. 

Jag håller på att lägga in en massa låtar på iTunes som jag sedan ska överföra till min nya iPod Touch. Gissa om jag älskar den?? :)

vart är min strumpa??



Den är bara borta.

jag vill inte blogga

Jag vill inte blogga. Det bara är så och det får ni acceptera. Snart kommer jag troligtvis vilja blogga igen. 

Då vet ni!

bad day

Jag sitter nu med brors Mac och avundas rejält. Jag vill också ha en. Jag vill ha en fungerande laptop. Min, som jag fick av bror när ha köpte sin nya, ligger i dess fodral i klädkammaren. Den vill inte ens starta och jag vet inte vad jag ska göra med den.
Idag hade jag mattprov. Det gick inte als bra och jag glömde till och med min miniräknare. Sen hade jag ett sk körtest på körskolan. Jag har inte fått motorstop någon gång innan när jag kört där (dock har jag fått det hemma - många gånger) och idag fick jag det två gånger. Life is not good to me!

Btw, bilder och annat från min Malmövisit kommer senare nån gång. När jag har tid för det...
Nu blir det plugg och sen Grey's. Fet måste vara världens bästa serie.

In da city :)

Då är jag här, i Malmö. Det känns som om jag har varit här i typ en vacka (inte för att det är tråkigt, snarare att det är så hemma-miljö-aktigt). Å, nu kom äntlogen Jenny hem från skolan. Stackarn måste släpa med sig lagboken fram och tillbaka till skolan hela tiden. Puh, vad hon sliter ;)

Senare idag ska vi se Salt. Vi har ju studentrabatt = 60 kr för att se bio mån-tors. Grymt värt!

Jag har fortfarande smärta i ryggslutet från att jag släpade med mig all apckning som jag skulle ah med mig till Malmö till skolan.

Jag kan även rekomendera att bli medlem i Hemmakväll. Vi fick hyra 5* filmer i en vecka för ynka 50 kr. Sjuukt värt!

* The Prestige, Dumpad, Pathology, 21 gram och New york Waiting.

Jag drar till Malmö, Jag drar till Malmö, Jag drar till Malmö!

Jag drar till Malmö. Imorgon kl 13,00 tror jag det står på tågbiljetten. Innan det ska jag packa det sista, se på Desperate Housewives och Cougar Town, båda har säsongspremiär. Innan idag har jag vaknat med migrän, gjort prov i skolan som gick superkasst (tror jag) och kommit hem för att börja packa, lyssna på musik, äta choklad, äta middag, övningsköra och nu få dagens dos av internet. 

Jag har lyssnat på Andreas Wijks varision av låten The Luckiest. Den är superbra. Jag hade inte hört den innan, man åå vad fint det är.



Annars kan jag ju rekomendera denna kille: Daniel Adams-Ray. Han har gjort en låt som heter Dum av Dig som verkligen är riktigt bra. Lyssna på den på Spotify vettja. 

Och bara för att Cole Mohr är så himla perfekt snygg kan jag ju lägga in några bilder på honom också. 
COLE MOHR
Cole Cole

Revival

Jag har länge gått och tänkt på ord. Inte vardagliga ord, men ord som betyder något för mig. De allra flesta är på engelska. Ofta blir jag förvånad över att jag gillar vissa ord, som soldier. Jag menar, soldat? Det är något vackert över det, inte med att döda andra, men att kämpa. Kämpa för något man tycker är viktigt. Att kämpa och bevara. Ett annat ord jag fullkomligt älskar är revival. Enligt lexin betyder det bland annat nypremiär och återupplivande. Det tycker jag är vackert. Att få en ny chans. Att gå tillbaka och lämna det gamla och börja om. En ny chans. Ny start. En början på det väsentliga. 

Ord har ofta många olika betydelser och det är därför språk är så komplicerat. Samtidigt har varje människa olika associationer och tolkningar av ord så det är nästan omöjligt att prata så fi förstår och tänker på samma sak till 100 %. 

Ord är kul. Och fraser, speciellt latinska fraser. Semper Paratus.

kalas

Igår bjöd födelsedagsbarnet /Alexander) på middag. Tre rätters blev det. 

Förrätt: Bruchetta med olivtapenad och salad med dadelbalsamvinäger.
Huvudrätt: Coq au Vin (á la Per Moberg) med ris.
Efterrätt: Halloncheesecake. 

Under tiden vi lagade maten såg det ut såhär på köksbordet. Jag gilla, bror ogilla.



Idag har det varit full rulle hela dagen. Klockan 7 vaknade jag och låg och mornade mig i ungefär en halvtimme. Jag gick upp, åt frukost, hjälpte bror med tårtan och lemon curd, gjorde mig iordning, körde till Ikano och handlade en jacka och såg till kusinerna, *andas*, jag och bror cyklade hem och fixade det sista innan alla gästerna (släkten) skulle komma, gästerna kom, fikat blev serverat, barnen ville leka, tårtan kom fram, de större kusinerna satt och pratade medan de mindre var ute och spelade fotboll med bror, vi pratade mera, vissa gick hem och andra stannade kvar, vi pratade mer, började med tacosen, de sista gick hem, vi åt, vi fixade Isaks "toffs", vi gick en liten promenad, vi hämtade två madrasser, jag sätter mig vid datorn. Puh! det var säkert jobbigt att läsa. 

Idag har faktiskt varit trevligt tycker jag. Nu ska jag väl sitta ett tag till vid datorn och kanske prata lite mera med kusinerna och den ingifta mostern (Johanna) som är här och sover över i natt. 

<3

1 oktober 2010

Idag är det den 1 oktober år 2010. Idag fyller min mammas ingifta faster år. Många år. Idag har också min mammas farbror namnsdag. Grattis Ragnar.

Idag för 20 år sedan föddes en liten gosse på Linköpings BB. Gossen kom att bli större och större. Gossen kom att bli storebror och inte kunna uttala hans lillasysters namn. Gossen kom att gå i skolan och lära sig saker. Gossen kom att ta studenten. Gossen fyller idag 20 år. Gossen är min bror

GRATTIS ALEXANDER!!



RSS 2.0