om ni inte...

..går in på denna blogg typ varje (!!) dag måste ni ändra på det. Beroende på antalet unika läsare den har så ges hela månadslönen Calle (som skriver bloggen) får til olika välgörande ändamål. Denna månaden ges lönen, som för övrigt blev 30 000 kronor, till några barn i Afrika. Så här skriver de som fick pengarna om det:

”30 000! Det ar ju heeelt fantastiskt! Vi ar sa tacksamma!

For pengarna kommer vi att betala for de mobler vi fick levererade forra veckan. Matbord, stolar, soffor, och soffbord. Vi vill aven se till att fa malat vara vaggar da de ser sa trakiga ut.

Sjalvklart far vi se till att fira lite extra med pojkarna. De alskar grillat kott sa det blir nog ett restaurangbesok, kanske en ny fotboll at dem och lite spel eller pysselmaterial de kan lattja med.

Vi kommer aven att betala for en coach at dem som kan hjalpa dem med laxor och dylikt. De pojkar som gar i hogre klasser har ibland lite svart att hanga med pa lektionerna. Jag hoppas att det kan vara till hjalp for dem att ha tillgang till extra stod ett par timmar i veckan.”

Som sagt om ni inte redan läser bloggen, så gör det. Vi vill ju alla hjälpas åt för att göra någon skilnad i denna värld ju.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0